Dupa ce ni l-au aratat camuflat, in teste, facand drifturi pe circuit si pe nisip, Porsche a prezentat oficial al doilea si cel mai mic SUV din gama, noul Porsche Macan.

Este prima aparitie Porsche in segmentul SUV-urilor premium compacte si al doilea SUV din gama, dupa ce Cayenne a ajuns deja la a doua generatie. Lucrurile stau insa diferit pentru Porsche Macan, SUV-ul german fiind conceput ca o masina sport, de fapt e singurul SUV sport din segment, spune Porsche.

In privinta designului, nemtii s-au gandit ca nu i-ar strica unele linii cu trimitere la modelul 911, care sa-i sublinieze latura predominant sportiva. Si rezultatul nu e rau. Partea frontala a lui Macan seamana in partea superioara cu cea a fratelui mai mare, Cayenne, iar spoilerul este frumos desenat, in stilul unei masini sport.

Spatele e din alt registru, foarte rotunjit, cu stopuri ovale a caror compozitie este de efect. Nu sunt un fan al SUV-urilor de genul asta, dar Porsche Macan arata foarte bine, mult mai bine decat Cayenne.

Nici interiorul nu e rau, tablou de bord mic, cu consola specifica Porsche. Nimic spectaculos, n-au vrut sa iasa din nota obisnuita.

Citeste continuarea pe Motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.