Lamborghini insista pe modele produse in editie limitata, socant de spectaculoase si cu preturi exorbitante. Va amintiti modelul Veneno, prezentat in primavara? Ei abine, acum are un frate si mai scump!

Lamborghini Veneno Roadster a fost produs tot pentru a marca aniversarea de 50 de ani de la infiintarea marcii. Si cum trebuia sa fie – si este – mai spectaculos decat fratele coupe, italienii cer si mai multi bani. Atat de multi, incat un Bugatti Veyron pare un adevarat chilipir. Si, totusi, presupun ca Lamborghini urmeaza sa anunte ca Veneno Roadster a fost deja cumparat, inainte sa fie vazut de clienti.

Este apanajul Lamborghini sa vina cu asemenea creatii, dupa Reventon, Sesto Elemento si Egoista urmeaza un alt bolid nebun, Veneno Roadster, al carui design este o nebunie curata. Iti ia ceva timp sa percepi multimea de linii care aglomereaza spatele, dar despre care italienii spun ca sunt cu rol important in aerodinamica. Pentru ca cel mai scump roadster Lamborghini, cu caroserie din fibra de carbon, a fost conceput sa ofere experienta si timp de curse pe circuitele lumii. Este un bolid omologat, care s epoate bate de la egal la egal cu cele mai performante modele de curse. cel putin asa sustin italienii.

Citeste continuarea pe Motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.