A fost inventata masina de strada care poate merge fara probleme si pe apa.

Imaginati-va ca puteti sa va transformati masina intr-o barca in mai putin de 15 secunde. Ar fi minunat, nu-i asa? Eh, bine, acest lucru este posibil. A fost inventata masina de strada care poate merge fara probleme si pe apa.

Se numeste „WaterCar Panther” si nu este prima masina amfibie din lume. Este, insa, cel mai bun concept de genul din momentul de fata. Arata ca o masina normala, dar poate merge si pe mare fara nicio problema. Poate atinge pana la 130 de kilometri pe ora pe uscat si 70 de kilometri pe ora pe apa. Are nevoie de doar 15 secunde pentru a trece de la uscat la apa si invers. Da, da, ati citit bine. Doar 15 secunde! Asa ca, in cazul in care v-ati plictisit de asfalt, puteti „ridica panzele” si porni intr-o mica aventura pe apa.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

WaterCar Panther este dotata cu un motor Honda V6 de 3.7 litri care pune in miscare atat rotile pentru asfalt, cat si propursorul Panther Jet.

Nu stim voua, dar noua ne-ar placea la nebunie o plimbare cu o masina ca aceasta in Marea Neagra.

Mai multe imagini cu masina amfibie WaterCar Panther puteti vedea in GALERIA FOTO

Sursa foto: WaterCar.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.