BMW se implica mereu in proiecte dedicate evenimentului anual de la Villa d’Este, pe care il patroneaza de foarte multi ani. Anul acesta, bavarezii vor prezenta conceptul BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe, realizat impreuna cu studioul de design italian Pininfarina.

Este prima colaborare dintre BMW si Pininfarina, iar rezultatul nu poate fi decat excelent. Cel mai pasional BMW, modelul Gran Coupe, trecut prin filtrul unor oameni pentru care pasiunea este la rang de arta. Deocamdata vedem doar fotografii teaser, dar chiar si asa ne dam seama ca Seria 6 Gran Coupe a primit o noua personalitate, una cu influente latine, peste tehnica germana.

Si apropo de tehnica, noul BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe a primit un motor V12, probabil cel prezent pe BMW Seria 7, in conditiile in care nemtii nu ofera un asemenea propulsor pentru Gran Coupe, la nivelul modelului de serie.

Citeste continuarea pe Motorstory.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.