Renault a dezvaluit primele imagini cu TwinZ. Conceptul prezentat la Milano prefigureaza noua generatie Twingo si este uimitor!

Nascut din colaborarea dintre producatorul auto francez Renault si designerul britanic Ross Lovegrove, TwinZ este o masina-concept electrica ale carei trasaturi ne-au atras atentia. Francezii au imaginat o masina cu un design conceptual unde usile din spate se deschid invers, dinspre montantul B spre montantul C. Tot la capitolul „aspect”, ies in evidente farurile si grila frontala, precum si designul caroseriei din fibra de carbon si luminle LED. Nici culoarea albastra nu este aleasa intamplator, ci este un omagiu adus pictorului francez Yves Klein.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

TwinZ are 3,62 metri lungime, 1.7 metri latime si jante de 18 inch, dimensiuni ce o recomanda perfect pentru clasa mini. In ciuda dimensiunii, designul minimalist alcatuit dintr-un volan, patru scaune foarte subtiri si o tableta ofera suficient spatiu.

Sub capota lui Twinz se afla un motor electric amplasat in spate care poate dezvolta 68 CP si 226 Nm, iar viteza maxima pe care o atinge este de 130 Km/h. Autonomia masinii este suficienta pentru oras.

In GALERIA FOTO puteti urmari mai multe imagini cu electrizantul TwinZ.

Cum vi se pare?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.