Aparitia noului BMW M6 Gran Coupe nu-i o mare surpriza, ne asteptam la versiunea M inca de cand a fost anuntat coupe-ul cu 4 usi al celor de la BMW. Dar merita sa-l privim cu atentie, pentru ca este, fara indoiala, cel mai elegant model M.

Eu as spune ca este si unul dintre cele mai discrete modele M, la nivelul designului. Chiar daca toate elementele caracteristice sunt acolo, BMW M6 Gran Coupe nu “bate la ochi” ca alte modele M. Asta-i da o savoare aparte, pe langa faptul ca masina arata oricum foarte bine si ma astept sa fie si peste multi ani la fel de atractiva.

Interiorul este o adevarata bijuterie, este cel al Seriei 6, probabil cel mai reusit din gama BMW. Si pentru ca intr-o masina eleganta nu te inghesui, oricat ar fi de spatioasa, BMW M6 Gran Coupe a fost conceput cu doar doua locuri in spate.

Sub capota aceeasi “poveste” cunscuta de la deja multe modele M actuale. Un V8 de 4,4 litri, biturbo, care produce 560 CP si care este cuplat la cutia M cu dublu ambreiaj si 7 trepte. BMW M6 Gran Coupe are nevoie de 4,2 secunde pentru a ajunge la 100 km/h si este limitat electronic la o viteza maxima de 250 km/h. Sau 305 km/h, daca se comanda un pachet optional al carui principal avantaj este tocmai aceasta viteza maxima.

Citeste continuarea pe Motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.