Yuppy 26 Iulie 2019 17:30
Procurorul General al Romaniei, Bogdan Licu, a comentat la Realitatea TV cazul Alexandrei Macesanu, fata in varsta de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, care a disparut pe 24 iulie. Potrivit acestuia, "pentru salvarea unei vieti nu este nevoie de autorizare.

"Am dispus un control pentru a verifica modul in care a fost manageriat acest caz. Apar anumite elemente cel putin ciudate, ca sa nu spun altfel. Se pare ca locatia a fost identificata la o anumita ora, iar interventia s-a facut la o ora mult mai tarzie, desi, conform Constitutiei, pentru salvarea unei vieti, se poate intra in orice spatiu, fara a fi necesara autorizarea judecatorului, cum este in cauzele obisnuite.

Acum 2-3 ore am aflat de aceste sincope si le vom verifica. Deocamdata, ne-am axat pe cercetarea la fata locului, pentru a surprinde toate elementele din campul infractional. Celelalte aspecte vor fi verificate in continuare", a spus Bogdan Licu la Realitatea TV, potrivit Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.