Yuppy 26 Iulie 2019 17:07
Presedintele Klaus Iohannis transmite, prin intermediul unui comunicat, ca va solicita in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, care va avea loc marti, 30 iulie, o ancheta completa privind modul in care a actionat in acest caz fiecare institutie responsabila.

"Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit sa salveze o adolescenta care si-a pierdut viata in conditii dramatice. Circumstantele in care a actionat criminalul trebuie clarificate de urgenta.

Presedintele Romaniei va solicita in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, care va avea loc marti, 30 iulie, o ancheta completa privind modul in care a actionat in acest caz fiecare institutie responsabila.

In situatia in care se va dovedi ca s-au luat masuri gresite sau cu intarziere, vinovatii vor trebui aspru sanctionati.

De asemenea, toate problemele care vor fi identificate este obligatoriu sa fie rapid rezolvate pentru ca siguranta cetateanului trebuie sa fie garantata de institutiile statului", se arata in comunicatul transmis de Administratia Prezidentiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.