Yuppy 8 Iulie 2019 17:54 de Clara Vacaru
Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca s-a externat dupa ultima interventie chirurgicala si a ajuns acasa la familie.

"Nicaieri nu e mai bine ca acasa!!! Dupa o astfel de incercare, cum e cea prin care am trecut eu, cand intoarcerea la viata obisnuita e ca o noua sansa, ierarhia lucrurilor care conteaza cu adevarat se schimba dramatic.

Sunt, asadar, dupa o perioada de incertitudini, pe drumul cel bun catre vindecare si dornica sa ma intorc la viata normala. Primul pas a fost facut, ma aflu in mijlocul familiei, alaturi de sotul meu Florin, care mi-a fost sprijin si izvor de energie in toata aceasta perioada de spitalizare, de nazdravanii mezini Zian si de David, dar si de mama, surorile si fratele meu, de cumnati, de copiii nostri mari, de prietenii dragi.

Le sunt profund recunoscatoare medicilor de la Spitalul Cantacuzino, eroii mei, care m-au ajutat sa trec cu bine, fara probleme, peste o afectiune deloc simpla sau banala. (...)

Sunt convinsa ca dedicarea si profesionalismul lor nu reprezinta o exceptie, ci regula in sistemul romanesc de sanatate. Am aceasta confirmare inclusiv de la reputatii specialisti din Londra care m-au consultat, inainte de operatia finala, si care mi-au spus ca ar procedat la fel ca echipa din Romania.

Dupa o perioada de recuperare post-operatorie, care sper sa nu dureze foarte mult, ma voi intoarce la Primarie, unde ma asteapta o sumedenie de proiecte.

Urmeaza o perioada grea, asa cum este intotdeauna in preajma alegerilor, cu o puternica incarcatura negativa, dar am convingerea ca sinceritatea si bunele intentii cu care eu si echipa mea luptam pentru bucuresteni vor prevala in fata atacurilor nedrepte si ipocrite cu care sunt bombardata zilnic, din partea Opozitiei.

Nu mor caii cand vor cainii, da?", a scris Firea, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.