Yuppy 15 Iunie 2019 12:16
Primarul comunei Corni din judetul Botosani, Dorel Dorneanu, a fost spitalizat in stare grava dupa ce, vineri seara, o instalatie artizanala de produs tuica i-a explodat in fata.

Potrivit cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani, primarul, in varsta de 65 de ani, a suferit arsuri de gradele III si IV pe aproximativ 90% din corp si un traumatism la nivelul umarului drept, scrie Agerpres.

Explozia cazanului de tuica a avut loc in gospodaria primarului, la scurt timp dupa ce alcoolul rezultat a luat foc. Flacara a cuprins si recipientul cu borhot, care a explodat, iar continutul fierbinte i-a sarit pe o mare parte din corp.

Primarul a fost preluat de un echipaj de ambulanta SMURD-TIM si transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati. Ulterior, el a fost transferat pe Sectia de Reanimare a unitatii medicale.

"Am discutat la Bucuresti pentru transferul pacientului la un centru destinat marilor arsi din tara si momentan se cauta solutii pentru transfer. Este in stare foarte grava, cu arsuri pe 90% din suprafata corporala, este dificil de transferat si se cauta cea mai buna solutie. La Botosani avem oameni specializati, primeste cele mai bune ingrijiri medicale", a declarat, sambata, managerul Spitalului Judetean Botosani, dr. Livia Mihalache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.