Yuppy 14 Iunie 2019 14:43 de Clara Vacaru
CFR Calatori lanseaza, incepand de vineri, programul estival de transport Trenurile Soarelui. Astfel, timp de aproape trei luni, pana in 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legaturi directe din toata tara cu statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii.

"22 trenuri directe (11 tur/11 retur) si ramurile aferente care pornesc din principalele orase vor avea ca destinatie Constanta/ Mangalia si retur. Numai 6 dintre acestea (3 tur/3 reutr) nu vor tranzita Bucurestiul”, se arata in comunicatul transmis News.ro.

In plus, 32 de trenuri (16 tur/16 retur) vor asigura legatura Capitalei cu litoralul si retur, 14 din ele (7 tur/7 retur) ajungand pana la Mangalia si retur, restul oprindu-se la Constanta. Durata de parcurs intre Bucuresti si Constanta, pentru trenurile IR fara oprire, este de 1 ora si 58 de minute.

Totodata, 2 trenuri directe (1 tur/1 retur) vor asigura zilnic legatura Bucuresti Nord – Tulcea Oras si retur, pentru a facilita accesul turistilor la Delta Dunarii.

De asemenea, in fiecare zi, 4 trenuri (2 tur/2 retur) vor continua sa circule intre Medgidia si Tulcea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.