Yuppy 14 Iunie 2019 13:45
Mihai Tudose a povestit pe Facebook despre traficul, de vineri, de pe Autostrada Soarelui, unde sunt "cozi de km unde se sta si abia apoi e deviat pe sensul opus pe o banda ca fie ocolit un santier "arheologic" unde nu lucreaza nimeni."

"N-ar vrea mormanul de incompetenta numit Cuc si cu foarte “harnicul” si inutilul director de la CNAIR sa stea ei asa in picioare pe A2, pe la km 80 si ceva, unde intai sunt cozi de km unde se sta si abia apoi e deviat pe sensul opus pe o banda ca sa ocolim un santier “arheologic” unde nu lucreaza nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenta Cuc sa stea acolo ca sa-i poata multumi toata lumea personal?

P.s. Mai e o varianta, sa se duca acasa, de tot!! Am scapat de Romania lui Dragnea, asa cum spunea Rovana Plumb, si am ramas cu Romania lui Dancila si a lui Cuc.... Fereasca sfantul sa mai confunde sexul cu cex-ul si sa se mai si inmulteasca...

Pps. Postare in calitate de sofer care si-a platit rovinieta si care sta de 2 ore si jumatate pe autostrada", a scris Mihai Tudose pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.