Yuppy 7 Iunie 2019 16:00
Deputatul Nicusor Dan sustine ca Bucurestiul, "cel mai bogat oras din Romania", cu un PIB pe cap de locuitor "peste media europeana", intra in faliment, el reactionand astfel fata de o afirmatie similara a primarului Gabriela Firea cu privire la bugetul insuficient al Capitalei.

"Saptamana trecuta anuntam ca, matematic, Primaria Capitalei risca falimentul in cursul lui 2019. Gabriela Firea confirma azi faptul ca «acum toti suntem in faliment nedeclarat».

Oare ce cuvinte pot descrie atata incompetenta? Cel mai bogat oras din Romania, cu PIB-ul pe cap de locuitor peste media europeana, intra in faliment.

Am doua intrebari publice pentru Gabriela Firea:

1. Prin bugetul national sunt alocati intr-adevar 500 milioane lei mai putin decat anul trecut din impozitul pe venit (3 miliarde fata de 3,5 miliarde lei). Dar nu ai prevazut in bugetul aprobat de Consiliul General 3 miliarde venituri proprii in plus fata de anul trecut? Sau bugetul pe 2019 este nerealist, asa cum am mai spus, 3 miliarde fiind puse din pix, sau nu intram in faliment, cele doua posibilitati se exclud.

2. Cum se prioritizeaza platile in Primaria Capitalei, care se plange ca nu are bani? De ce s-au platit 27 milioane lei exproprierile suspecte din Parcul Verdi si nu s-a platit factura la Elcen?", a scris Nicusor Dan pe Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.