Yuppy 6 Iunie 2019 14:03 de Clara Vacaru
Un preot care s-a aflat printre invitatii speciali la ceremoniile oficiate duminica de Papa Francisc pe Campia Libertatii din Blaj a gasit in toaleta pentru VIP-uri un plic in care erau 5.000 de euro.

Vazand ca in plic se afla o suma importanta, preotul l-a predat imediat politistilor care asigurau ordinea, iar acestia au inceput cercetarile pentru a afla cine a pierdut banii, scrie Mediafax.

Politia Alba a confirmat ca o persoana din randul pelerinilor prezenti la ceremonie a gasit si a predat politistilor respectivul plic cu bani, iar suma nu a fost inca revendicata, scrie Hotnews.ro.

"A fost, duminica, intr-un anumit loc de pe Campia Libertatii din Blaj, in timpul vizitei Papei Francisc, un plic care continea o suma de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece exista o procedura prin care persoana care revendica un bun pierdut trebuie sa ofere mai multe informatii despre acesta. Potrivit procedurilor legale, daca intr-o anumita perioada nu apare nicio persoana care sa poata dovedi ca este posesorul bunului pierdut, acesta intra in posesia statului", a declarat Luminita Prodan, purtatorul de cuvant al Politiei Alba.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.