Yuppy 6 Iunie 2019 14:09
Liviu Plesoianu a adresat o scrisoare deschisa colegilor din PSD.

"Scrisoare deschisa catre colegii din PSD.

Chiar daca acest mesaj nu va este transmis de unul care e „de-o viata in PSD”, ci doar de aproape trei ani, poate va conta tocmai pentru ca cel care il semneaza nu are doctorate la SRI, nu are carti cu prefata si postfata semnate de Coldea si Maior, nu ia masa in padure decat la picnic, cu prietenii sai de-o viata si nu culege struguri decat in via strabunicilor de la tara... (...).

Consider ca 2019 este anul in care ar trebui sa incepem sa ne re-construim un DRUM, sa ne re-gandim un SENS national. De asemenea, la nivel de partid este si anul in care ar trebui sa ne desprindem de trecutul si de prezentul mult prea bogat in pactizari si intelegeri pe sub masa si dincolo de cortina. Daca este sa ma intrebati pe mine, nu de mutatii ideologice pompoase avem noi nevoie acum, ci de un lucru cat se poate de simplu: de a incerca, macar in anul acesta, sa actionam la adapostul propriilor credinte si idealuri, iar nu sub pavaza feluritelor grupari suprademocratice si metastatale. Eu, in mod categoric, voi merge mai departe privind inainte doar catre principiile si idealurile mele si ale celor care ne-au votat. Daca PSD, in ansamblul lui, va rezona cu aceasta linie, vom merge impreuna si vom construi impreuna SENSURI noi. Daca nu, eu imi voi vedea in continuare de drum si nu ma voi opri.

Cat despre ce se intampla zilele acestea in PSD, lucrurile sunt simple: partidul a fost preluat de calai ai oricarui principiu, de oameni din clei care se dedubleaza si isi inventeaza azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltaieri. Impostorilor, meduzelor nu am ce sa le transmit.

Imi exprim public sprijinul pentru organizarea rapida a unui Congres si pentru o noua conducere a PSD, alcatuita din oameni precum Codrin Stefanescu, Serban Nicolae, Lia Olguta Vasilescu si toti ceilalti colegi cu genunchii tari si cu discurs PUBLIC asumat! De asemenea, reiterez public si clar intentia mea de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. Asa cum am scris si in cartea recent lansata, voi continua sa lucrez si sa lupt pentru "ROMANIA – TARA UNUI VIS POSIBIL"!

Acelor membri ai opozitiei care confunda Parlamentul cu stadionul le-am tinut piept cu propriile arme, pentru ca n-am suportat sa vad cum sunt efectiv HARTUITI colegii mei in Parlamentul Romaniei de catre o adunatura de robotei cipati (...).

Citeste si:
Liviu Pleșoianu, atac la Marcel Ciolacu: „Se referă la mine cu...
VIDEO Liviu Pleșoianu, atac...

Asa ca, fara a ma cocota pe vreun piedestal (sunt un om normal, cu calitati si defecte), chiar am multe de spus despre "curaj" si despre "principii asumate". Daca as fi gandit asa cum din pacate mult prea multi gandesc in politica romaneasca, nu m-as fi expus si mi-as fi asigurat foarte usor un locsor pufos si relaxant...", a scris Liviu Plesoianu pe Facebook.

Voi continua si in 2019 sa vorbesc si sa actionez doar sub impulsul lucrurilor in care cred, alaturi de ceilalti oameni LIBERI!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.