Yuppy 2 Iunie 2019 18:33 de Clara Vacaru
Un politist de 43 de ani a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiaza, pe raza localitatii timisene Izvin, in timp ce se afla intr-o misiune de prindere a unui talhar dat in urmarire nationala, pentru ca avea de executat o condamnare.

"Se pare ca barbatul urmarit, pentru a carui prindere au fost organizate filtre in judet, a reusit la un moment dat sa coboare din masina in care se afla si sa se refugieze intr-un imobil. Politistii din filtru si civili au inconjurat imobilul, iar cel urmarit a deschis focul, gloantele ranindu-l pe unul dintre politisti in zona gatului. Dupa aproape doua ore de manevre de resuscitare, acesta nu a putut fi resuscitat. Politia a organizat filtre pentru prinderea autorului crimei", au precizat sursele citate.

Autorul crimei este in continuare cautat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.