Yuppy 30 Mai 2019 17:31 de Clara Vacaru
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Klaus Iohannis a declarat ca vina politica pentru cozile de la vot din diaspora “este evident la Guvern. E evident ca vinovati sunt ministri de interne si externe. Au umblat pe la televiziuni sa spuna ca nu-si dau demisia, nu ma intereseaza, eu am cerut demiterea lor ca o sanctiune politica. Eu am discutat cu doamna Dancila, a spus ca mai judeca”.

"Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic", a spus Iohannis, precizand ca il considera pe acesta "artizanul dezastrului de la alegerile din 2014".

"Sunt foarte bucuros sa anunt ca 6,5 milioane de romani au raspuns cu ‘Da’ la cele doua intrebari. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ceea ce a decis poporul prin referendum", a mai spus presedintele, precizand ca va incepe consultari cu partidele privind aplicarea referendumului pe justiţie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.