Yuppy 24 Mai 2019 15:56 de Clara Vacaru
Actorul Florin Calinescu (63 de ani) a transmis un mesaj prin care indeamna romanii sa voteze atat la europarlamentare, cat si la referendum.

Florin Calinescu a vorbit, intr-un video live pe pagina sa de Facebook, despre alegerile europarlamentare si despre referendumul pentru Justitie ce vor avea loc duminica, 26 mai.

"Adica, sa ne prezentam la urne, caci acesta este primul exercitiu ca sa putem sa iesim din starea de comentatori, de critici sau de laudatori, intr-un fel sau altul, pentru persoane sau grupuri politice. Ne prezentam la vot si acolo voteaza fiecare ce vrea. Vreau sa va spun de la inceput ca nu am o problema cu cei care vor sa voteze vreun partid politic sau pe oricine altcineva.

Votati, dragilor, pe cine vreti voi, important este sa mergeti la vot, sa ajungeti la urne. Dupa care, sa votam si la referendumul initiat de presedintele Romaniei. Preferabil sa votati si la referendum, caci el este important, se refera la justitie si asaltul asupra justitiei este cel care ne doare cel mai tare. Raspundeti cum simtiti, cum va duce mintea sau logica. Dupa care, lucrurile se pot rezolva. Adica, sa misti o tara intreaga doar pentru a-l scapa pe unu’, asta mi se pare de un burlesc nenascut pana acum“, a adaugat Florin Calinescu, precizand ca votul sau sau si l-a invitat alaturi de el, in live-ul de pe Facebook, pe activistul si candidatul independent la europarlamentare George Simion (23 de ani), potrivit Adevarul.ro.

"Mi-a atras atentia un caz aparte si pe acesta vreau sa vi-l expun. Am urmarit traseul acestui domn si am zis ca trebuie sa spun si eu, pentru ca ma tot intreaba lumea pe cine votez, pe cine sustin. Eu nu-mi permit sa va spun cu cine sa votati dumneavoastra. Eu imi spun doar parerea, pe pagina mea, iar dumneavoastra faceti cum doriti“, a explicat Calinescu.

George Simion este candidat independent la europarlamentare. Tanarul, originar din Focsani, este licentiat in economie si este antreprenor si activist, dupa cum insusi a marturisit in discutia cu Florin Calinescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.