Yuppy 22 Mai 2019 14:58
DNA a cerut, miercuri, condamnarea Arhiepiscopului Tomisului, Inalt Prea Sfintitul Teodosie, judecat pentru ca ar fi obtinut ilegal fonduri europene, la inchisoare cu executarea, solicitand instantei ca pedeapsa sa fie orientata spre maximul prevazut de lege.

In schimb, avocata Maria Vasii a cerut achitarea clientului sau, iar Arhiepiscopul a spus ca faptele din rechizitoriu nu exista, scrie News.ro.

Ultimul temen in dosarul in care Arhiepiscopul Tomisului a fost judecat ca ar fi obtinut ilegal fonduri europene a avut loc miercuri la Curtea de Apel Constanta.

Procurorul DNA de sedinta a solicitat instantei condamnarea Inalt Prea Sfintitului Teodosie la inchisoare cu executare, iar pedeapsa sa fie orientata catre maximul prevazut de lege. De asemenea, procurorul a solicitat ca pentru Ciprian-Ioan Cojocaru, Bogdan-Petrisor Malaxa pedepsele sa fie orientate catre jumatatea prevazuta de lege, pentru Gheorghe Nadoleanu si Stere Beca sa fie mai reduse, dar tot condamnare la inchisoare, in timp ce Aurelian Stefan sa primeasca o condamnare cu suspendare pentru fapta sa.

De asemenea, DNA a mai cerut ca Arhiepiscopul Tomisului sa achite si prejudiciul din acest dosar, care se ridica la aproximativ 1,3 milioane de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.