Yuppy 18 Mai 2019 20:43 de Clara Vacaru
Vedeta americana de reality show Kim Kardashian si sotul ei, rapperul Kanye West, au anuntat vineri ca cel de-al patrulea copil al lor, un baietel adus pe lume saptamana trecuta de o mama surogat, se numeste Psalm West, relateaza sambata dpa si Reuters.

Kim Kardashian a dezvaluit numele bebelusului intr-o postare pe contul ei de Twitter, cu 60 de milioane de urmaritori, alaturi de o fotografie cu baietelul aflat intr-un patut cu mesajul: "Suntem binecuvantati peste masura. Avem tot ce ne dorim".

Cuplul mai are trei copii - Chicago, o fetita nascuta in ianuarie anul trecut, tot prin intermediul unei mame surogat, North, o fetita in varsta de cinci ani, si Saint, un baietel de trei ani.














‪Psalm West ‬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian, in varsta de 38 de ani, a explicat anterior motivele pentru care a recurs la o mama purtatoare, precizand ca sufera de o problema la placenta, care a creat complicatii grave in timpul celei de-a doua sarcini si i-ar putea pune viata in pericol in cazul in care ar ramane din nou gravida.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.