Yuppy 8 Mai 2019 15:39
Premierul Viorica Dancila ii solicita presedintelui Klaus Iohannis ca in cadrul summitului de la Sibiu "sa ceara aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare".

"Guvernul Romaniei, ministrii PSD si ALDE, au dovedit in toate evenimentele organizate in mandatul presedintiei rotative ca promoveaza interesele Romaniei, promoveaza interesele Uniunii Europene si ca au capacitatea sa propuna solutii agreate de catre toate statele membre. Am incercat sa construiesc o relatie normala cu o institutie a statului roman pentru beneficiul Romaniei si al romanilor. Acest lucru nu a fost o rugaminte, a fost un gest de normalitate. Vad realitatea, vad ca interesul personal, interesul electoral al presedintelui Iohannis este cel care conteaza.

Ii solicit domnului presedinte Iohannis ca in cadrul summitului de la Sibiu sa ceara aderarea noastra la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru ca orice reuniune trebuie sa aiba un rezultat concret pentru cetateni. In rezultatele acestui summit trebuie sa se regaseasca si interesele Romaniei si ale romanilor", a spus Viorica Dancila, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.