Yuppy 26 Martie 2019 13:36
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Maroc, in urma declaratiilor  prim-ministrului Viorica Dancila, care a facut precizari cu privire la mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

"Vizita oficiala a presedintelui Senatului, dl. Calin Popescu Tariceanu, in Regatul Maroc, care urma sa aiba loc in perioada 27-31 martie 2019, a fost amanata la solicitarea partii marocane, urmand a fi reprogramata pentru o perioada ulterioara, ce urmeaza a fi stabilita de comun acord", se arata intr-un comunicat al Senatului, potrivit adevarul.ro.

Autoritatile marocane i-ar fi transmis liderului ALDE , prin canale diplomatice, ca nu sunt disponibile pentru intalniri, informeaza g4Media.ro.

Tariceanu urma sa fie insotit in vizita de senatorii Renica Diaconescu (PSD), Catalin Toma (PNL), Dan Lungu (USR), Karoly Zsolt Csaszar (UDMR), Daniel Zamfir (ALDE) si Gheorghe Baciu (PMP), seful grupului parlamentar de prietenie Romania – Maroc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.