Yuppy 20 Martie 2019 12:57
Liliana Savu Badea, o cunoscuta cantareata de muzica populara din Banat, a fost grav ranita, iar sotul sau a decedat, intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Ungaria.

UPDATE 15:57 - Desi initial s-a crezut ca a fost implicata si o alta masina in accident, se pare ca a fost un singur autourism, cel in care erau cei doi. Mai exact, acestia au oprit pe banda de urgenta, s-au dat jos din masina, insa soferul a uitat sa traga frana de mana, iar autoturismul a venit peste barbat, care a fost trantit la pamant. S-a lovit insa, cu capul de asfalt, lucru ce i-a fost fatal. Liliana Savu Badea a suferit un soc, unde a primit ingrijiri medicale, insa nu a fost nevoie de internare, scrie sursadevest.ro.

Interpreta de muzica populara din Banat, Liliana Savu Badea, a suferit un grav accident rutier in timp ce se indrepta cu sotul ei catre Germania, la fiica lor.

Tragicul eveniment s-ar fi produs pe o autostrada de pe teritoriul Ungariei. Potrivit primelor informatii, sotul artistei, Liviu Badea, a murit pe loc, iar cantareata a fost grav ranita si transportata de urgenta la un spital din Ungaria, potrivit Antena3.ro.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-au intamplat cu exactitate faptele. Apropiatii familiei ar fi plecat deja in Ungaria pentru a prelua trupul neinsufletit al lui Liviu Badea si pentru a afla care este starea de sanatate a artistei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.