Liviu Dragnea a sustinut vineri, in Dambovita, un discurs cu puternic accent nationalist, acuzand opozitia ca vrea sa taie salariile si sa desfiinteze proprietatea privata pentru ca romanii sa ajunga „sclavi” in tara lor - „acest mic colt de lume pe care ni l-a dat Dumnezeu”.

„Lenesul ala de la Cotroceni, cand se mai trezeste, se intreba ce rau pot sa mai fac azi?”, a spus Dragnea, la o conferinta a PSD, dupa care, pornind de la controversatele declaratii ale Oanei Bogdan, a trecut la atacarea USR, care vrea „sa se desfiinteze proprietatea privata”.

Nu sunt glume, sa nu credeti ca vorbesc ca sa se afle in treaba. Ei spun ce vor face daca vor prelua Romania”, a continuat seful PSD, potrivit caruia opozitia vrea ca romanii „sa nu mai aiba terenuri, case”.

Sa fim ce? Eventual chiriasi in propria tara, poate si sclavi. Muncitori pe plantatie pentru cine? Pentru altii. Luati in serios lucrurile astea”, le-a spus Dragnea psd-istilor.

Opozitia vrea de asemenea „sa anuleze si legea pensiilor, salarizarii” ca sa „readuca Romania acolo de unde am preluat-o noi”, respectiv „o tara pregatita de Ciolos sa se duca din ce in ce mai jos” ca „sa fie facuta cadou”, crede Dragnea, potrivit Hotnews.

Si pentru ca „sa nu mai existe in Romania un lider politic nebun, iresponsabil, sa-si riste libertatea si sa spuna, nu, nu suntem de acord sa va dam resursele noastre pe degeaba, avem si noi dreptul la acest mic colt de lume pe care ni l-a dat Dumnezeu”, a continuat Liviu Dragnea, vorbind despre el insusi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.