Barbatul care si-a ucis sotia si cei doi copii, in luna martie a anului trecut, dupa ce i-a injunghiat in timp ce dormeau, a fost condamnat, joi, de Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, la inchisoare pe viata.

Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov a decis, joi, condamnarea lui Florin Mircea Buliga la inchisoare pe viata pentru omor calificat. De asemenea, instanta a decis ca barbatul trebuie sa plateasca daune morale de cate 150.000 de euro catre parintii sotiei sale si 45.000 de euro catre sora femeii, acestia constituindu-se parti civile in acest dosar.

Decizia Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov nu este definitiva si poate fi atacata in termen de 10 zile, scrie Antena3.ro.

Tripla crima a fost comisa de barbat intr-un bloc din cartierul Noua din Brasov. Sotia lui Florin Mircea Buliga avea 42 de ani, iar copiii, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. Acesta i-a ucis pe toti in timp ce dormeau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.