Un copil de doi ani a fost rapit de o maimuta din propria locuinta, in India.
Maimuta a dus copilul pe o strada din apropierea casei si a inceput sa se joace cu el, nefiind nicio secunda agresiva, scrie observator.tv. O femeie a incercat sa ia copilul din bratele animalului, insa nu a reusit, deoarece acesta a inceput sa il stranga in brate si a refuzat sa il lase. Intr-un final, baiatul a fost luat de persoana care a si filmat intreaga scena.

Desi gestul maimutei ar putea fi considerat nevinovat si chiar amuzant, aceste animale nu sunt intotdeauna prietenoase si pot provoca adevarate tragedii. Anul trecut, de exemplu, o maimuta a ucis un copil de 12 zile, pe care l-a luat de la sanul mamei sale, dupa ce a dat buzna in casa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.