Un student thailandez a murit dupa ce a cazut de la balconul unui hotel din Bangkok in timp ce incerca sa prinda semnal la telefon pentru a juca un joc online, a declarat miercuri politia, citata de DPA.

Pattanadej Homhuan, un student in varsta de 21 de ani din orasului Chiang Mai (nord), se afla in capitala Thailandei pentru a participa la un turneu de Arena of Valor (RoV), un popular joc multiplayer online.

Pattanadej a mers marti pe balconul camerei sale de la primul etaj al hotelului unde era cazat pentru a juca jocul, dupa ce s-a intors de la un meci, scrie Agerpres.

Prietenii studentului au povestit ca au sesizat, la un moment dat, ca personajul din joc al lui Pattanadej nu s-a mai miscat, asa ca au iesit pe balcon pentru a verifica ce se intampla si l-au vazut cazut la pamant, cu telefonul alaturi de el.

Tanarul a supravietuit initial caderii, insa a decedat mai tarziu din cauza leziunilor suferite.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.