Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca parlamentarii formatiunii, alaturi de parlamentari din alte grupuri intentioneaza sa depuna motiunea de cenzura in cursul acestei saptamani.

“Maine sau poimaine probabil vom depune motiunea de cenzura. Continuam discutiile cu toti parlamentarii si din arcul guvernamental si din Opozitie - evident acolo lucrurile merg mult mai bine, cum e logic sa fie. In momentul in care avem date noi, o sa vi le transmitem. (...)

Dupa cum am mai zis, am un optimism temperat vizavi de aceasta motiune de cenzura. (...) Ieri nu am avut discutii cu domnul Ponta", a spus Barna, citat de stirileprotv.ro.

Chestionat de jurnalisti daca a vorbit cu reprezentantii UDMR, raspunsul sau a fost: "Face parte (n.r. - discutia cu UDMR) din subiectele pe care le discutam in aceste zile, inclusiv astazi. Vor mai fi discutii cu toata lumea, fara indoiala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.