Guvernul a adoptat, vineri, a doua editie a programului Start-Up Nation, platforma online de inscriere in program urmand sa fie deschisa in a doua jumatate a lunii decembrie, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.
"In sedinta de Guvern de astazi a fost adoptata a doua editie a programului Start-Up Nation. Principalele modificari aduse editiei a doua, in comparatie cu prima editie, se refera la simplificarea programului. Acum a fost construit pe baza experientei acumulate in cazul Start-Up Nation 2017, o crestere a gradului de transparenta, o atentie mai mare pentru domeniile care ai mai multa atentie din partea statului si anume productie, servicii, industrii creative si comert, si sunt promovate zonele tarii in care numarul de IMM-uri este foarte scazut, acolo unde numarul de IMM-uri raportat la nivel judetean raportat la suta de locuitori este mai mic decat patru", a precizat Barbu.

El a spus ca forma finala a schemei de minimis este deja publicata pe site-ul Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. "Platforma online de inscriere in program este in testare, astfel incat in a doua jumatate a acestei luni aplicatia sa fie deschisa", a mai spus Barbu, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.