Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca incercarea opozitiei de a-l revoca din functie constituie "inca o incercare disperata si esuata de a prelua cu japca o institutie a statului".

"Nu e prima data cand au cerut revocarea. Azi am vazut o incercare disperata si esuata de a prelua o institutie a statului, cu japca, dincolo de lege si fortand legea. Nu poti supune la vot ceva ce incalca regulamentul", a declarat Dragnea, citat de digi24.ro.

Liderul social-democrat sustine ca este stilul sefului statului: "Are atitudini dictatoriale si vrea o putere absoluta. Asta este presedintele nostru, Iohannis zapciul".

"De cateva saptamani bune, o parte dintre liberali si unii fosti membri PSD se tot laudau ca-l au in spate pe Klaus Iohannis, care impinge lucrurile si care ii protejeaza pe toti si-i incurajeaza sa se mobilizeze pentru a da jos Guvernul, pentru a lua cat mai multi membri PSD, pentru a revoca conducerea Camerei Deputatilor", a completat el.

Chestionat ce legatura are Klaus Iohannis cu demersul parlamentarilor opozitiei, raspunsul lui Dragnea a fost: "Nu se intampla nimic fara coordonarea lui Klaus Iohannis".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.