Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca nu vrea sa ramana Viorica Dancila prim-ministru, dar in niciun caz aceasta nu trebuie inlocuita cu Ludovic Orban.

"O sa ne intalnim, cei 16 deputati, la noi decizia se ia chiar in mod democratic, o sa ne intalnim atunci cand va exista motiunea, ca deocamdata nu exista - e sublima, dar lipseste cu desavarsire - si vom decide. Va spun de pe acum pentru ca am discutat deja si am si spus lucrul asta, nu vrem sa mai ramana doamna Dancila prim-ministru, dar in niciun caz nu vrem sa o inlocuim cu domnul Orban, ca ar insemna sa sarim din lac in put. Ne-am dori sa schimbam Guvernul Dancila cu un Guvern mult mai competent si mult mai bine pregatit", a afirmat Ponta, intr-o conferinta de presa, intrebat cum vor vota deputatii Pro Romania in cazul in care se va depune o motiune de cenzura.

Intrebat cine ar trebui sa preia functia de premier in cazul in care pica Guvernul Dancila, Victor Ponta a spus ca se gandeste sa il propuna pe Eugen Teodorovici pentru a fi sigur "ca il da Dragnea afara si in felul asta nu mai spune prostii cu limitarea dreptului la munca in strainatate". (Sursa: Agerpres)


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.