Presedintele PMP Eugen Tomac este parere ca Opozitia nu mai are sanse sa darame Guvernul Dancila printr-o motiune de cenzura

"Noi din prima zi a acestei sesiuni parlamentare am propus sa initiem o motiune de cenzura, pentru ca societatea asta astepta, de exemplu, de la Opozitie. Dupa reprimarea populatiei intr-un mod nemaiintalnit dupa Revolutie, credeam ca cel mai potrivit moment si modul cum ne putem manifesta este printr-o motiune de cenzura.

N-am reusit atunci sa convingem partidele aflate in Opozitie. De asemenea, la 70 de zile dupa inceperea sesiunii parlamentare, din nou cand exista o criza puternica in PSD (...), din nou am considerat ca este un moment prielnic pentru a depune o motiune. Am si prezentat-o colegilor de Opozitie, cu un titlu foarte clar, Guvernul Dancila, o binecuvantare pentru Liviu Dragnea, un blestem pentru romani. Aveam si raportul MCV si rezolutia PE", a afirmat Tomac, potrivit Ziare.com.

Eugen Tomac spune ca motiunea nu mai are vreo sansa sa treaca

"Din pacate, o spun cu regret si o spun pentru ca am aceasta responsabilitate politica, nu cred ca avem sanse sa dam de acum incolo Guvernul jos, pentru ca am ratat cele doua momente potrivite (...) si anume dupa 10 august sau atunci cand PSD-ul era intr-o tensiune maxima si existau suficiente voturi pentru a da jos Guvernul Dancila.

Noi o vom sustine, indiferent cand se va depune ea, dar am aceasta obligatie de a fi lucid si sincer si nu cred ca in momentul de fata avem sanse sa mai dam jos Guvernul, pentru ca am ratat cele doua ocazii", a adaugat presedintele PMP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.