Cozmin Gusa, patronul Realitatea TV, nu a ajuns deocamdata la un consens cu Rares Bogdan, principalul realizator al postului. Acesta din urma nu a mai aparut pe post, dupa ce i-a cerut demisia in direct directorului televiziunii, Edward Pastia.

Dupa ce Rares Bogdan a declarat public ca numele emisiunii "Jocuri de putere" in apartine si a atras atentia conducerii sa nu il foloseasca fara consimtamantul lui, patronul Realitatea TV, Cozmin Gusa, a avut si el o reactie.

"Eu am inventat brandul «Jocuri de putere». Ca si pe Rares moderatorul. Sigur ca «Jocuri de putere» este si a lui Rares, dar este emisiunea Realitatii, e marca inregistrata, dar mai important decat atat, este marca noastra colectiva. Nu este o chestie individualista. Emisiunile tuturor moderatorilor au audienta pentru ca echipe intregi lucreaza pentru ei“, a declarat acesta, la Realitatea TV.

Patronul postului spune ca jurnalistul Rares Bogdan nu va intra pe post pana cand nu recunoaste ca a gresit si pana cand nu va prezenta scuze publice pentru scandalul pe care l-a iscat si de pe urma caruia, afirma Gusa, are de suferit imaginea televiziunii, potrivit site-ului adevarul.ro.

Cozmin Gusa: Probabil Rares a cedat unor presiuni

Cat despre motivele pentru care Rares Bogdan a izbucnit in direct, Gusa este de parere ca acesta a cedat presiunii: "Imi pare rau ca la o televiziune de stiri trebuie sa vorbim despre asemenea momente cu caracter de telenovele, dar cateodata cedezi, probabil Rares a cedat unor presiuni, ce face el seara de seara nu e simplu, sa lupte cu toata lumea. Eu cu Rares sunt prieten de vreo 20 de ani, nu vreau sa exagerez, dar dupa parintii lui, s-ar putea sa-l cunosc cel mai bine. M-a durut ce a facut, nu ma asistam in niciun caz la asa ceva. Eu il cunosc pe Rares si are doar doua viteze: de a fi foarte curajos si talentat sau de a da cu bata-n balta de frica sau din alte emotii“.

Rares Bogdan a amenintat ca isi da demisia daca Oreste si Oana Stanciulescu nu vor intra in platou

La data de 20 noiembrie, Rares Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere“, a cerut in direct demisia directorului statiei, Edward Pastia, si a amenintat cu propria demisie daca nu le este permis accesul in platou jurnalistilor Oana Stanciulescu si Oreste Teodorescu, pe care conducerea editoriala nu-i mai vrea pe post momentan. Ulterior, Cozmin Gusa a explicat ca a fost de acord cu decizia de a nu mai fi invitati cei doi jurnalisti deoarece s-ar fi folosit de brandul Realitatea in interes personal.

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.