Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, cu privire la pozitia lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste numirea ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor, ca opozitia sefului statului ”de a nu deveni notarul lui Liviu Dragnea este asteptata de societate”.
"Este o reactie normala in conditiile in care PSD decide sa faca bambilici asta cu soarta Romaniei schimband ministri efectiv la misto. Adica, daca va amintiti, a doua zi dupa remaniere, am spus ca dna. Vasilescu nu are nicio legatura cu Ministerul Transporturilor si acum vedem ca trebuie sa aiba o legatura cu ministerul Devoltarii. Deci, nu. PSD nu guverneaza Romania, PSD asigura polite si decapiteaza Opozitia. In acest context, opozitia presedintelui de a nu deveni notarul lui Liviua Dragnea este una, consider eu, asteptata de societate", a declarat Dan Barna, potrivit Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca nu va lua o decizie in ceea ce priveste cea de-a doua remaniere guvernamentala, privind portofoliile de la Transporturi si Dezvoltare, decat dupa sarbatorile Centenarului si data de 1 Decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.