Fetita de 7 ani, din Petrosani, care a plecat de acasa cu o persoana fara adapost in data de 1 noiembrie, a fost gasita, in timpul noptii de miercuri spre joi, in incinta unui camin dezafectat din municipiul Vulcan, impreuna cu barbatul cu care a plecat.

Fetita de 7 ani, care a plecat din fata blocului impreuna cu o persoana fara adapost, dar apropiata familiei, spre cimitirul din Petrosani a fost gasita de oamenii legii, in cursul noptii de miercuri sore joi, scrie Mediafax. Aceasta este teafara si nu ar fi fost abuzata in vreun fel, insa a fost transportata la spital, pentru evaluarea starii de sanatate.

"In cursul noptii, in urma activitatilor investigative si de cautare, politistii au gasit fetita de de 7 ani, disparuta in data de 1 noiembrie a.c., din Petrosani. Aceasta a se afla in incinta unui camin dezafectat din municipiul Vulcan, impreuna cu barbatul cu care a plecat din fata blocului”, au transmis politistii, precizand ca din primele verificari se pare ca fetita nu a fost agresata in vreun fel, potrivit Digi24.

Protectia Copilului a fost sesizata in acest.

Totodata, a fost sesizata Autoritatea de Protectie a Copilului, pentru efectuarea unei achete sociale. Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate in mod ilegal, urmand a fi dispuse masuri legale, sub coordonarea Parchetului de la langa Judecatoria Petrosani. La cautari (in localitatile Vaii Jiului) au participat peste 50 de politisti, jandarmi si politisti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigatii Criminale. Fetita se afla in urmarire nationala din data de 5 noiembrie a.c., dupa ce, in data de 4 noiembrie a.c., disparitia acesteia a fost reclamata la Politia Municipiului Petrosani de tatal acesteia, aflat in municipiul Timisoara”, mai transmite IPJ Hunedoara.

Potrivit Politiei Romane, duminica seara, in jurul orei 19.30, Politia municipiului Petrosani a fost sesizata de un tanar in varsta de 26 de ani, din Petrosani, despre faptul ca fiica sa, Delia Gabriel Dorobantu, in varsta de 7 ani, ar fi plecat din fata blocului in care locuieste, in 1 noiembrie, impreuna cu un barbat de 44 de ani.

Citeste si:
Un triunghi amoros din Petroșani, o adevărată provocare pentru...
Un triunghi amoros din...

Copila si barbatul s-ar fi indreptat spre Cimitirul Central din municipiul Petrosani, pentru a primi alimente de pomana, de Ziua Mortilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.