Procurorii din Iasi au finalizat un dosar de omor in care acuzati au fost trei minori. Cel mai mic are doar 12 ani si nu a putut fi pus sub acuzare din cauza varstei, insa urmeaza a fi supravegheat de asistentii sociali in urmatorii ani.

Ceilalti autori, in varsta de 15, respectiv 17 ani, au fost trimisi in judecata saptamana trecuta pentru omor si talharie. Incidentul a avut loc in noaptea de 8 spre 9 iulie 2018, cand cei trei copii se aflau pe strada A. Sesan din Iasi si au observat un barbat in varsta de 57 de ani care dormea pe niste cartoane.

Baietii au trezit cersetorul si i-au cerut banii pe care credeau ca ii are asupra lui. Cand barbatul a refuzat, unul dintre baieti a inceput sa il loveasca cu pumnul in zona fetei si apoi i-a luat suma de 14 lei din buzunarul cersetorului. Insa, acestia nu s-au oprit aici si l-au lovit pe barbat de mai mute ori cu picioarele, insistand sa le mai dea bani.

In cele din urma, din cauza rupturilor mai multor organe interne, barbatul a murit pe loc, informeaza Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.