O femeie de 80 ani, din orasul Beresti, a murit, sambata seara, dupa ce casa in care locuia a luat foc, a declarat duminica purtatorul de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita.

Potrivit acestuia, femeia a fost gasita carbonizata dupa ce echipajele de pompieri, care au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea focarului, au lichidat incendiul.

"In urma incendiului a rezultat o victima, o femeie de 80 ani gasita carbonizata. De asemenea, a fost deteriorata o parte a casei si a ars tot mobilierul din camera de unde a pornit focul. Din primele cercetari se pare ca in acest caz cauza probabila a incendiului a fost jarul cazut din soba in camera in care era victima", a precizat Eugen Chirita.

Localizarea si lichidarea incendiului au durat aproximativ doua ore.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.