Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Biroul Permanent al PSD a decis ca institutiile statului au actionat corect si legal la mitingul din 10 august din Piata Victoriei.

"Am decis ca institutiile statului au actionat corect si legal la mitingul neautorizat din data de 10 august si de a transmite un mesaj de sustinere pentru Jandarmeria Romana si pentru celelalte institutii ale statului care au fost implicate in asigurarea ordinii si linistii publice in data de 10 august in fata unor actiuni violente din partea unor participanti la acea manifestatie neautorizata", a anuntat Dragnea la finalul BPN al PSD, potrivit Digi24.

De asemenea, conducerea PSD a decis, luni, infiintarea in partid a unui grup de urmarire a indeplinirii programului de guvernare.

"Am hotarat infiintarea unui grup de lucru pentru gestiunea resursei umane din PSD si analiza periodica a inceplinirii programului de guvernare, un grup format din noua colegi, cu precizarea ca acest grup nu se ocupa de evaluarea ministrilor, actiune de care se ocupa doar doamna prim-ministru, ci doar de a verifica in mod constant si de a informa periodic BPN si pe doamna prim-ministru despre stadiul indeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent si liderii de grup, pentru ca vorbim de actiunile care trebuie sa se indeplineasca de catre Guvern, precum si cele care trebuie sa se indeplineasca de catre Parlament in realizarea programului de guvernare", a afirmat Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.