Yuppy 15 August 2018 13:58 de Clara Vacaru
Un al doilea roman, cu dubla cetatenie, a fost identificat printre persoanele decedate in urma prabusirii, marti, a unei portiuni din viaductul Morandi al autostrazii A10, in apropiere de Genova, a anuntat miercuri MAE.

In urma demersurilor echipei consulare mobile aflata la fata locului, un alt cetatean roman, cu dubla cetatenie, a fost identificat printre persoanele decedate”, precizeaza MAE, care initial anuntase ca doar un roman se afla printre cele 38 de victime.

35 de vehicule erau pe viaduct in momentul cand acesta s-a prabusit in gol. Unul dintre pilonii de sustinere si o portiune de 100 de metri din ambele sensuri au cazut la pamant.

Podul prabusit era vechi de 51 de ani, iar lucrarile de consolidare erau in plina desfasurare. Autoritatile stiau ca viaductul pe care trec 25 de milioane de vehicule in fiecare an avea probleme mari. Fusese reparat de mai multe ori de urgenta, insa mai mult carpit, spun soferii. In plus, reporterii din Italia au aflat ca oficialii companiei de autostrazi s-au gandit sa il demoleze acum noua ani, convinsi ca este singura solutie ca sa scape de pericol, informeaza Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.