Yuppy 3 August 2018 18:01
Ion Stan a murit noaptea trecuta intr-un spital din Constanta. Era impreuna cu sotia la mare, cand i s-a facut rau. A fost transportat la spital, dar a murit in urma unor complicatii provocate de diabetul de care suferea.

Ion Stan, fost prefect de Dambovita si deputat PSD in perioada 2000 – 2016, a murit joi, 2 august, la Constanta, la varsta de 63 de ani. Stan a fost presedinte, vicepresedinte si secretar al comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI si presedinte al PSD Dambovita timp de aproape 14 ani, iar in ultimii ani a avut probleme cu DNA, scrie Adevarul.ro.

ion Stan fusese eliberat conditionat din arestul Penitenciarului de la Gaesti in noiembrie 2016. Fostul lider PSD a stat un an in inchisoare. Decizia a fost luata de Judecatoria Gaesti. Ion Stan beneficiase si de reducerea pedepsei datorita varstei, avand peste 60 de ani.

"Cuvintele sunt prea putine si prea sarace cand vine vorba de personalitatea atat de marcanta a unui om care a lasat multe fapte bune in urma sa. A facut bine multor semeni, a ajutat comunitati intregi si a crezut intotdeauna intr-un tel superior trecerii prin aceasta lume.De numele sau se leaga proiecte majore de investitii din judetul Dambovita in infrastructura de drumuri, apa, canalizare, infiintarea unor localitati etc. A fost un credincios devotat al Bisericii Ortodoxe Romane, numeroase lacasuri de cult bucurandu-se de sprijinul sau direct. Cu titlu de referinta ramane Manastirea Nucet, din comuna natala, readusa la viata prin stradania aceluiasi suflet neobosit. Stiam ca are mai multe probleme de sanatate care, din pacate, au fost complicate in ultima perioada de o sentinta dureroasa si profund nedreapta. Si, chiar daca ultimii ani ne-au indepartat oarecum, respectul si pretuirea au ramas neatinse. E foarte dureroasa, pentru mine, aceasta pierdere. Peste 10 zile, ar fi implinit 63 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca in vesnicie!", a scris senatorul Adrian Tutuianu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.