Yuppy 14 Iunie 2018 12:52
Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare presedintilor Parlamentului in care propune numirea lui Gabriel Vlase in functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE), anunta Administratia Prezidentiala.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie, in temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constitutia Romaniei, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, in care propune numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase", arata Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Petru-Gabriel Vlase este vicepresedinte al Camerei Deputatilor, membru al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala si membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale, potrivit Agerpres.

El este absolvent al Colegiului National de Aparare, Universitatea Nationala de Aparare, al Colegiului Superior de Securitate Nationala, Academia Nationala de Informatii, si doctor in Stiinte militare si informatii, Academia Nationala de Informatii.

In septembrie 2016, Mihai Razvan Ungureanu a demisionat din functia de director al SIE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.