Yuppy 22 Mai 2018 17:40
Justin Timberlake este recunoscut printre fani pentru modul in care alege sa discute cu ei. In urma cu cateva zile, unul dintre cei mai devotati admiratori, o batrana in varsta de 88 de ani, a fost surprinsa de indragitul artist, care i-a dedicat un moment special in cadrul unui concert la care aceasta participa.
Totul a inceput in luna martie a acestui an, cand Bette Maloney, o bunicuta in varsta de 88 de ani, primea de la nepoatele ei un cadou. Acestea au avut grija sa ii surprinda bucuria intr-un clip video, care devenea in scurt timp viral. Femeia se bucura pana peste masura pentru faptul ca primea bilete la un viitor concert la Justin Timberlake, al carei fan declarat este.

Inregistrarea a ajuns chiar si la artist, care a tinut ca inainte de show, sa o intalneasca in culise pe batrana. Vizibil emotionata, aceasta i-a cerut sa ii ofere un pupic, sperand ca sotia acestuia, Jessica Biel, sa nu se supere.

Surprizele nu s-au terminat aici pentru Nammie, asa cum este femeia alintata de cei cunoscuti. In timpul concertului, artistul i-a strigat numele in timp ce canta "Can't Stop the Feeling" si a strigat I love you (te iubesc).

Sarah, nepoata lui Nammie, a facut o postare pe Instagram prin care mentiona: „Justin Timberlake a fost tare simpatic si mult mai dragut in realitate."

Vezi mai jos intalnirea dintre batrana si cantaret:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.