Yuppy 24 Aprilie 2018 16:04 de Clara Vacaru
O femeie de 29 de ani din București si-a parcat masina in intersectia din fata Parcului Carol si a lasat-o acolo peste noapte.

Masina a fost vazuta de un echipaj al Politiei Locale. Femeia a fost identificata si amendata cu 580 de lei și trei puncte de penalizare.

"Si-a parcat autoturismul in mijlocul intersectiei si a „uitat” de el peste noapte. Asa a reusit sa incurce circulatia.

Duminica seara, V.I.G. - o doamna in varsta de 29 de ani – si-a ales ca loc de parcare intersectia Bulevardului Marasesti cu strada 11 Iunie. Fix in fata Parcului Carol. Avand domiciliul in apropiere, conducatorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a incuiat masina si a plecat acasa! Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulatie din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul” uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o masina de serviciu, cu rampa aprinsa. Apoi, agentii locali au identificat domiciliul proprietarului si i-au pus in vedere acestuia sa-si mute masina care devenise un adevarat pericol in trafic. Dupa ce a gasit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sanctionata: 580 de lei – amenda si trei puncte penalizare", se arata pe pagina de Facebook a Politiei Locale Bucuresti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.