Yuppy 23 Aprilie 2018 11:36 de Clara Vacaru
Kate, sotia printului William, a fost internata luni la maternitate pentru a da nastere celui de al treilea copil al cuplului, a anuntat Palatul Kensington intr-o postare pe Twitter, relateaza Press Association si Reuters.

UPDATE: Kate Middleton a nascut un baiat. "Ducesa de Cambridge a nascut in siguranta un baiat, la ora locala 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la nastere. Alteta sa si copilul se simt bine", a anuntat Palatul Kensington pe Twitter.

Ducesa de Cambridge, cum este cunoscuta oficial Kate, a fost transportata in primele faze ale travaliului in sectia privata Lindo a St Mary's Hospital din vestul Londrei, unde s-au nascut si ceilalti copii ai ei, George si Charlotte.

"Ducesa a plecat cu masina de la Palatul Kensington in sectia privata Lindo a St. Mary's Hospital impreuna cu ducele de Cambridge", a informat biroul de presa al printului William intr-un comunicat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.