Yuppy 2 Aprilie 2015 09:40
Trebuie sa incerci aceasta metoda de curatare a fetei.

Curatarea fetei cu ulei poate parea o metoda inedita de a inlatura impuritatile adunate de-a lungul zilei, dar potrivit dermatologilor, chiar functioneaza.

Potrivit unui dermatolog citat de Buzzfeed.com, uleiurile, fie ca vorbim de cele de argan, de masline sau de shea, sunt bogate in antioxidanti si vitamine si au proprietati anti-inflamatoare. Datorita acestora, cu ajutorul uleiului porii sunt curatati eficient, iar tenul devine mai luminos.


Foto: Reddit.com

Pentru a-ti curata tenul cu ulei, trebui sa realizezi cativa pasi simpli: acopera fata cu un prosop cald timp de 20 de secunde. Apoi, maseaza tenul cu ulei si lasa-l sa actioneze pentru 30 de secunde. Cu acelasi prosop cald, inlatura uleiul de pe fata.

Pentru tenul normal sau uscat este recomandat uleiul de argan si cel de shea, in timp ce pentru tenul gras sau acneic poti folosi uleiul de castor. Uleiul de masline poate functiona la fel de bine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.