Cum sa vezi lumea cu doar 8 dolari pe zi.

Nu ai nevoie de bani multi pentru a vizita lumea. O demonstreaza doi bloggeri din Polonia care au calatorit pana acum in peste 50 de tari, cheltuind doar 8 dolari pe zi.

Cei doi si-au achizionat o rulata cu 600 de dolari pe care au vopsit-o si reparat-o pentru a o transforma intr-un mijloc de transport comfortabil. Si-au pus corturile in portbagaj si provizii si au pornit la drum.

Tinerii bloggeri au pornit la drum in urma cu sase ani si au vizitat pana acum peste 50 de tari, au condus peste 150.000 de kilometri pe 5 continente. Cei doi nu platesc niciodata pentru cazare si mananca ceea ce isi gatesc.

Acestia au explicat ca cel mai mare cost este cel al combustibilului, dar si pe acesta reusesc sa il reduca, impartind rulota cu alti calatori. Cand rulota se strica, cei doi o repara singuri, invatand foarte multe lucruri pe parcurs.

Tineri au vizitat pana acum tari ca Islanda, America, Australia, Italia si multe altele.

Credeti ca ati putea calatori asa?

Sursa foto: Facebook.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.