Micul Paris a surclasat de aceasta data Parisul si este in top 25 cele mai populare orase din lume!

Astfel si-a gasit un nou loc pe harta lumii, avand acum vecini precum Hong Kong, Lima, Lisabona sau Istanbul!

Mogulul Mr. Monopoly si fanii jocului au reorganizat harta mapamondului si au plasat 24 dintre cele mai populare orase din lume, printre care si Bucurestiul reprezentat de Aeroportul Henri Coanda, pe tabla jocului Monopoly Here & Now. Multumita voturilor romanilor de pretutindeni, Aeroportul Henri Coanda a castigat un loc in editia internationala a Monopoly Here & Now, desi in competitie au fost inscrise 80 de orase din intreaga lume.

Capitala Romaniei s-a situat intre primele 25, cumuland un numar mai mare de voturi decat destinatii precum Los Angeles, Berlin, Praga, Paris, Barcelona sau Rio de Janeiro.

In noua editie a indragitului joc de tranzactii imobiliare, coloratele cartiere de pe tabla de joc au fost inlocuite de orase reprezentative din intreaga lume. Acestea au fost alese in urma unei campanii internationale de votare, lansate de producatorul Hasbro, prin care fanii jocului au putut desemna cele mai apreciate 24 de orase.

„Concursul lansat de brand pentru Monopoly Here & Now a fost o modalitate inedita de a celebra cei 80 de ani pe care jocul ii aniverseaza in acest an. Ne bucuram extrem de mult ca Romania este si ea reprezentata pe tabla jocului, acest lucru dovedeste ca tara noastra are foarte multi jucatori de Monopoly, care iubesc competitia,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Pe langa redenumirea proprietatilor, Monopoly Here & Now vine si cu alte noutati. Spre exemplu, fiecare jucator primeste un pasaport de calatorie, pe care trebuie sa adune stampile reprezentative ale oraselor „vizitate”. De asemenea, odata ajunsi pe spatiul dedicat unui aeroport, jucatorii pot calatori spre orice destinatie de pe tabla de joc iar cartonasele din Cufarul Comunitatii au fost inlocuite de cartonasele Here & Now, care vin cu noi provocari.

Citeste si:
Cu ce te poți deplasa eficient într-un oraș aglomerat: Top 5...
Cu ce te poți deplasa...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.