Un peisaj arid nu este neaparat un peisaj urat.

Un peisaj arid nu este neaparat un peisaj urat. Are o frumusete care asteapta rabdatoare sa fie descoperita. Trebuie doar sa stii cum sa privesti, iar Shawn van Eeden pare sa stie.

Shawn van Eeden este fotograf si are o serie de fotografii prin care demonstreaza cum nu se poate mai bine ca frumusetea este relativa. Ca, daca stii cum sa privesti, un peisaj gol si uniform se poate transforma intr-unul fermecator si captivant.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

"Dunescape", proiectul sau fotografic, este o superba colectie de fotografii realizata in desertul Namib. Spune ca incercat prin el sa captureze "jocul luminii deasupra dunelor desertului". A reusit, zicem noi, chiar mai mult de atat. Fotografiind o silueta umana intr-un imens pustiu sau cateva plante care reusesc sa supravietuiasca in conditii extreme, modul in care soarele pare sa invaluie dunele de nisip sau geometria incredibila a peisajului, Shawn van Eeden reusit sa transforme un peisaj dezolant intr-unul plin de farmec.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Shawn van Eedena


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.