Ridicati panzele! Pornim in lumea lui Fedinand Magellan si Vasco da Gama! 6 atractii uluitoare din Portugalia.

De la plaje intinse cu apa cristalina, la coaste acoperite de cei mai dulci portocali, de la relaxare la sporturi extreme, de la vinurile bune la atmosfera boema, Portugalia are cate ceva de oferit pentru toata lumea. Ridicati panzele! Pornim in lumea lui Fedinand Magellan si Vasco da Gama!

6 atractii turistice uluitoare din/in Portugalia

1. Turnul Belem

Turnul Belem reprezinta unul din cele mai importante simboluri nationale portugheze. Construit intre anii 1515 si 1519, turnul Belem era ultimul lucru de pe pamantul Portugaliei pe care il vedeau navigatorii.

Sursa foto: Wikipedia.org

2. Ponta de Piedade

Apa de un albastru ireal, stanci imense si o priveliste de vis. Ponta de Piedade este un must daca treceti prin Portugalia.

Sursa foto: tvenchus via Flickr.com

3.Madeira

Daca alegeti Madeira ca destinatie, pregatiti-va sa fiti rasfatati de vegetatia luxurianta, mancarea delicioasa, cele mai bune vinuri si plajele insorite.

Sursa foto: Mal B via Flickr.com

4. Lisabona

Nu putem vorbi despre Portugalia fara sa trecem pe lista Lisabona. Plimbati-va la pas prin oras, asa veti descoperi cele mai boeme stradute si restaurante.

Sursa foto: Alessandra Kocman via Flickr.com

5. Caverna Gura Iadului

In apropierea orasului Cascais, se afla Gura Iadului. Nu va temeti, nu va trebui sa va confruntati cu vreo forta malefica, ci doar cu frumusetea rapitoare a acestei minuni naturale.

Sursa foto: Lomumo via Flickr.com

6. Porto

Portughezii spun ca "Lisabona se da mare, Braga se roaga, Coimbra invata, iar Porto munceste". Cu siguranta nu veti simti ca munciti daca veti vizita acest oras.

Sursa foto: Lenka via Flickr.com

Sursa foto main: Wikipedia.org


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.