Pentru cei mai multi dintre noi crima este "un fapt" de neconceput. Exista in schimb, (tot) printre noi si "bestii" care sub forma unor oameni obisnuiti ucid cu sange rece, zeci si sute de suflete nevinovate, fara sa aiba nici cea mai mica remuscare. Noi va prezentam, de aceasta data cu regret, un TOP al celor mai sadici criminali in serie ai tuturor timpurilor.

Javed Iqbal
In istoria recenta a Pakistanului numele de Javed Iqbal este echivalentul diavolului. Adevarul este ca nu numai Pakistanul l-a declarat “ cel mai sadic si mai sangeros criminali in serie, ci intreaga lume.

Javed Iqbal a ucis timp de 18 luni mai bine 100 de baieti. Legatura dintre el si anumite crime a fost facuta atunci cand, in 1998, Javed a fost arestat pentru ca a abuzat sexual doi baieti minori. Ulterior politia a descoperit anumite indicii care il indicau pe barbatul de 42 de ani ca fiind un criminal in serie, dar ce aveau sa descopere, dupa cercetari amanuntite, depasea orice scenariu de film horror.

Politia a descoperit ca ca Iqbal isi abuza sexual victimele, le strangula si ulterior le transa. Pentru a scapa de cadavre pakistanezul scufunda corpurile in acid clorhidric si astepta pana cand acestea se lichefiau. Intr-un final lichidul era aruncat la canalizarea orasului.

Javed Iqbal a murit in inchisoare in 2001.

Gilles de Rais
Rais a luptat alaturi de Ioana D’Arc fiind unul dintre cei mai respectati cavaleri de pe campul de lupta. Dupa incheierea razboiului Rais se retrage din armata si se stabilieste intr-un castel din satul Machecoul din Franta.

Foarte mult timp Gilles de Rais a trecut neobservat in randul satenilor, dar dupa aproximativ 2 ani oamenii au inceput sa-l banuiasca pe tanarul nobil de “practici necurate”. In toata aceasta perioada, din satul Machecoul si din imprejurimi au disparut aproximativ 60 de copii. Majoritatea dintre ei urmand un tipar clar: Intre 6 si 12 ani, blonzi cu ochi albastri.

Dupa mai multe reclamatii guvernatorul regiunii a stabilit un corp de control si a reusit sa patrunda in castelul lui Gilles de Rais unde a descoperit o sala special amenajata pentru tortura.

Citeste si:
Răsturnare de situație! Afaceristul din Cluj și-ar fi înscenat...
Răsturnare de situație!...

Aici nobilul isi viola victimele si ulterior le decapita, nu inainte de a experimenta diferite metode de tortura.

Gilles de Rais a fost acuzat de erezie si spanzurat.

Myiuki Ishikawa
Aceasta femeie din Japonia a jucat un rol foarte important in istoria recenta a tarii. Myiuki a fost acuzata de omor prin neglijenta a mai bine de 100 de copii nou-nascuti. Ea prelua copiii de la familiile nevoiase din jurul capitalei Tokyo, ajutandu-i pe acestia sa “scape” de o povara in plus.

Dupa ce cazul a devenit cunoscut, Guvernul Japonez a decis legalizarea avortului.

Thug Behram
In India, “cultul Thuggee” este cunoscut astazi ca una dintre “cele mai parsive metode de furt si crima.” In realitate, adeptii cultului Thunggee formau un grup, raspandit in diferite regiuni din India. Hotii se dadeau drept calatori de buna credinta si se infiltrau in caravanele care tranzitau zona.

Citeste si:
'In afara legii', o poveste intensa pe care nu trebuie sa o ratezi
'In afara legii', o poveste...

Adesea, adeptii cultului Thuggee isi planuiau “aderarea” la un grup in mai multe etape, un plan care se putea intinde pe mai multe saptamani sau chiar luni, astfel incat nimeni sa nu banuiasca nicio legatura intre persoane venite din exterior.

Hotii asteptau momentul oportun cand actionau in grup si masacrau intreaga caravana. Toate bunurile erau furate si colectate in diferite “depozite”.

Liderul acestui cult a fost desemnat Thug Behram care intre anii 1790 si 1840 a masacrat mai bine de 1000 de persoane, fiind direct responsabil pentru moartea a 600 dintre vicitme. Metoda prin care Behram omora reprezenta defapt o “semnatura”. El isi sufoca victimele cu ajutorul unui “glob” din plumb pe care il aseza pe gatul persoanei vizate.

Darya Saltykova
Darya Saltykova a trait la inceputul anilor 1700 in Rusia. Ducesa a fost acuzata ca si-a torturat si omorat 38 de servitori pe parcursul a 2 ani. Totusi, datorita averii si a influentei pe care o avea in randul autoritatilor ea a reusit sa scape de fiecare acuzatie.

Citeste si:
7 conceptii gresite despre criminalii in serie
7 conceptii gresite despre...

In 1762 vestile legate de aceasta ducesa au ajuns la urechile imparatesei Catherina a II care a decis sa investgheze cazul, reusind sa demonstreze ca Saltykova este un criminal in serie.

Saltykova a fost incatusata si “expusa” in Piata centrala din Sankt Petersburg unde toti trecatorii au putut sa citeasca pe fruntea ei cuvantul scris cu fierul incins: CRIMINAL!

Harold Shipman
Shipman s-a nascut in 1946 in localitatea Hyde din Marea Britanie. In 1970 a absolvit Facultatea de Medicina si treptat a devenit un membru respectat al comunitatii. Totusi, faima internationala nu si-a dobandit-o in urma redactarii vreunui tratat de medicina, ci din faptul ca isi injecta pacientii cu diferite otravuri.

Cunoscut ulterior sub numele de “Doctorul Mortii” , Shipman este responsabil pentru zeci de decese, dar a fost oficial acuzat doar pentru unul singur. A fost incatusat, dar s-a sinucis in 2004 in celula sa.

Citeste si:
Latura sinistra a artei! Lucruri bizare realizate din CORPUL UMAN
Latura sinistra a artei!...

Pedro Lopez
Peruanul Pedro Lopez este de departe unul dintre cei mai cunoscuti criminali in serie din lume. Monstrul din Andes (localitatea natala) a fost descoperit de catre o patrula a armatei peruane chiar dupa ce a reusit sa macelareasca un trib intreg de bastinasi din regiunea natala.

Salavat din fata plutonului de executie in ultimul moment de catre un misionar american, sub pretextul ca trebuie judecat oficial de catre justitia peruana, Pedro Lopez ajunge in inchisoare de unde insa este eliberat doi ani mai tarziu pentru buna purtare.

Lopez reuseste sa fuga in Columbia unde isi reia vechea practica reusind sa faca cel putin 4 victime pe saptamana, majoritatea femei tinere. Este din nou prins si intemnitat, dar la fel ca si prima data reuseste sa iasa pentru buna purtare.

In prezent Pedro Lopez are 62 de ani si locuieste undeva in Peru.

Luis Garavito
Garavito nu este atat de faimos ca rivalii sai de mai sus, dar este cel putin la fel de sadic. Columbianul este responsabil pentru moartea a cel putin 300 de copii. Pentru 173 dintre cazuri justitia columbiana l-a acuzat la mai bine de 1,300 de ani de puscarie (in Columbia pedepsele se cumuleaza), iar pentru restul inca exista procese pe rol.

Totusi, avocatii sai au reusit sa-i comute pedeapsa la doar 30 de ani, reusind sa profite de anumite “portite” pe care legea le ofera.

Garavito isi viola victimele si ulterior le decapita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.